Kolegija kviečia dalyvauti unikaliame verslumo ir kūrybiškumo ugdymo projekte

2018 m. į Lietuvos aukštąsias mokyklas sugrįžta CREAZONE FUSION – neįtikėtinos sėkmės ir didžiulio susidomėjimo sulaukęs projektas.

creazone fusion projektasCREAZONE FUSION – žmonių, idėjų, kompetencijų ir kitų elementų susijungimas į sinergizuotus verslo vienetus. Tai intensyvi 5 etapų programa, padėsianti verslo idėją paversti realiu verslu. Projekto metu drauge su studentais, dėstytojais, žinomais ekspertais, lektoriais ir verslo guru projekto dalyviai leisis į dirbtuvių, stovyklų, konkursų, konsultacijų kelionę, kurios pabaigoje turės galimybę laimėti verslo kelionę į Didžiąją Britaniją, o geriausioms verslo idėjoms projekto organizatoriai padės rasti kelią į tarptautinę rinką.

 

Šiaulių valstybinė kolegija – šio unikalaus ir išskirtinio projekto partnerė. Projekte, kuris, planuojama, truks iki kitų metų gegužės, gali dalyvauti tiek aukštųjų mokyklų studentai, tiek dėstytojai. Dalyvavimas projekte NEMOKAMAS – tereikia motyvacijos, ryžto ir noro.

 

Projekto programą sudarys šie 5 etapai:  asmeninių ir socialinių verslumo įgūdžių lavinimo mokymai studentams ir dėstytojams; įtraukiančios verslo idėjų generavimo ir komandų integracijos sesijos; 3 dienų trukmės verslumo ugdymo stovykla gamtoje; 5 temų verslo planavimo dirbtuvės, komandinės konsultacijos ir verslo simuliaciniai žaidimai; verslo planų konkursas ir verslo kelionė į Didžiąją Britaniją.

 

Kodėl verta registruotis ir dalyvauti projekte? Norintiems sukurti savo verslą, bet nežinantiems nuo ko pradėti – profesionalūs mokymai ir konsultacijos; geriausių dalyvių laukia nepakartojama verslo kelionė į Didžiąją Britaniją, kurios metu bus organizuojami pažintiniai vizitai į žymias įmones ir bendradarbystės centrus bei susitikimai su verslininkais ir investuotojais; gausybė puikių prizų, neįkainojamos pažintys ir, jeigu pasiseks, galimybė gauti finansavimą naujo verslo pradžiai.

 

Dalyvių registracija vyksta iki spalio 14 d. 23.59 val. adresu http://fusion.creazone.lt/.

 

Projektą įgyvendina Lietuvos verslo konfederacija.

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.