Atrask savo kelią universitete

„Atrask save MRU!“, – taip skamba nauja Mykolo Romerio universiteto (MRU) kampanija, kviečianti studentus atrasti savo kelią sėkmingos karjeros link. Galimybių gausa dažnam jaunam žmogui tampa tikru išbandymu, todėl jam reikia būti užtikrintam, kad studijos padės atrasti savo kelią, o universitetas taps vieta, kurioje jis pamatys savo galimybes. Šias įžvalgas pagrindžia ir tyrimai, atspindintys MRU kaip švietimo įstaigą, kurioje studentai emociškai jaučiasi geriausiai ir turi puikius santykius su dėstytojais.

Kaip parodė tyrimai (žr. žurnalą „Reitingai“), MRU užėmė pirmąją vietą tarp visų Lietuvos universitetų pagal studentų požiūrį į savo universitetą. MRU siūlo net 80 skirtingų bakalauro studijų (pirmosios pakopos) programų ir magistrantūros (antrosios pakopos) studijų programų. 3 jungtiniai MRU ir užsienio universitetų diplomai bei virš 20 studijų programų anglų kalba suteikia galimybes studento karjerai ir verslui tarptautinėse rinkose.

Įgyvendinant naująją kampaniją, bus kuriami vaizdo įrašai ir tekstinė medžiaga, kurioje ekspertai dalinsis stojantiesiems ir jau studijuojantiems naudinga informacija apie studijų programas ir būdus pasirinkti sau tinkamiausią. Jie patars, kaip sumažinti nerimą egzaminų metu ir tinkamai jiems pasiruošti. MRU interneto svetainėje ir socialiniuose tinkluose bus nuolat atnaujinama informacija bei teikiamos konsultacijos apie priėmimo į MRU pokyčius. Šie rinkodaros sprendimai atspindi bendrą universiteto požiūrį – užtikrinti studento pasitikėjimą savimi ir sukurti galimybes jo sėkmingai karjerai. Parengta pagal MRU pranešimą

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.