VILNIUS TECH kviečia: įjunk drąsą keisti pasaulį

Daugybė Lietuvos abiturientų šiuo metu galvoja apie artėjančią mokslo metų finišo tiesiąją, savo planą A ir atsarginį B, svarsto, ar pasirinkta profesija bus perspektyvi, o dalis dvyliktokų dar neapsisprendę, kur stos. Nuo birželio 1-osios, atvėrus priėmimą į VILNIUS TECH, naujausia universiteto kampanija, skirta būsimiems studentams, kviečia įjungti drąsą keisti pasaulį ir rinktis studijas kuriantiems rytojui.

VILNIUSTECH2024„Drąsa yra pasirinkimas kurti vertę visuomenei, pasauliui – VILNIUS TECH studentai ateitį kuria jau šiandien. Drąsa yra ir apie lyderystę, ir apie ieškojimą ir pažinimą, ir stereotipų laužymą, kurie vis dar gaubia inžinerijos mokslus. Tai ir apie universiteto atvirumą – vieną strateginių mūsų vertybių. Šiųmetė reklama kviečia visus, kuriems inžinerija yra menas ir kūryba, ir tuos, kurie svajoja konstruoti robotus, pilotuoti lėktuvą, kurti Holivudo vertus filmus, inovacijas, kurios keis pasaulį. Ir drąsina tuos, kurie dar tik žvalgosi geriausios savo karjeros vizijos“, – kampaniją pristato Ieva Dirmaitė, VILNIUS TECH Viešosios komunikacijos direkcijos vadovė.

Pasak I. Dirmaitės, naujoji rinkodaros kampanija skatins savo idėjomis keisti pasaulį – kurti inovatyvius sprendimus, stiprinti inžinerijos, technologijų ir inovacijų lyderystę, būti aktyvios tarptautinės mokslo bendruomenės dalimi, stereotipus laužančiais ateities kūrėjais ir kūrėjomis.

 

Kodėl verta rinktis VILNIUS TECH?

VILNIUS TECH – jaunas inovacijų, technologijų, inžinerijos, talentų ir ateities kūrėjų gravitacijos laukas. Čia nėra rutinos – vien dinamiškas, įtraukiantis mokslas, inovacijos, išradimai, ateitis.
Universitetas lyderiauja technologijų srityje, todėl siūlomos itin šiuolaikiškos, rytojaus iššūkiams parengiančios studijų programos, į kurias galima gilintis žemėje, ore ir net po vandeniu, nes siūloma rinktis nuo aviacijos, kosmoso, robotikos, transporto ir logistikos – iki jau netrukus galimų rinktis jūreivystės studijų. Bet pirmiausiai VILNIUS TECH yra erdvė, kuri leidžia augti ir tobulėti visomis prasmėmis, įgyti kompetencijų ir įgūdžių, kurie neabejotinai leis lengviau spręsti iššūkius gyvenime ir pabaigus studijas.

Inovatyvumas – skiriamasis VILNIUS TECH bruožas, kuriuo pasižymi ir šiuolaikiškos universiteto studijos, ir studentų bei mokslo bendruomenės veikla, ir erdvės, kuriose vyksta tyrimai bei atradimai. Jau šiandien daugelyje sričių universiteto bendruomenė taiko technologijas ir kūrybą jungiančius dirbtinio intelekto įrankius – tai studentams ir mokslininkams suteikia daugiau drąsos tyrinėti ir ieškoti pažangių sprendimų. Revoliucinga DI raida ir skverbimasis į darbo rinką daugeliui atrodo grėsminga, tačiau universitetui tai – unikali galimybė bei motyvacija dar sparčiau keistis, investuoti į inovacijas, kokybę ir būti vienu žingsniu priekyje, nesustoti klausti savęs – kaip galima dar geriau, išmaniau?

 

Universiteto aplinka atvira patirčiai, idėjų kaitai, todėl VILNIUS TECH yra aktyvus tarptautinių universitetų tinklų dalyvis, subūręs Alumnų klubą, kuris jau tapo puikia platforma kartų dialogui, mentorystei, o verslo organizacijos ateities kūrėjus skatina auginti savo talentą, skirdamos tikslines stipendijas pažangiausiems studentams.

VILNIUS TECH bendruomenėje – daugiau nei penktadalis užsienio studentų iš įvairių pasaulio šalių. Skirtingos kultūros įkvepia ir praturtina visus. Ateities kūrėjus telkia, drąsina ir jungia itin veržli ir kūrybinga Studentų atstovybės komanda su savanoriais, kurių misija – atstovauti kiekvieno studento interesus, stiprinti ryšį ir auginti studentišką judėjimą.

Kviečiame rinktis studijas kuriantiems rytojui: 2024 06 01 – 2024 07 24 vyks pagrindinio priėmimo prašymų priimti studijuoti į universitetą registravimas, vidurinio išsilavinimo, tarptautinių užsienio kalbos egzaminų sertifikatų, sporto pasiekimų ir kitų dokumentų elektroninis pateikimas LAMA BPO informacinėje sistemoje.

Daugiau apie priėmimą į VILNIUS TECH rasite čia:

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.