Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Senatas skelbia viešą konkursą 4 LMTA Tarybos narių pareigoms užimti

Lietuvos muzikos ir teatro akademijos (toliau – LMTA) Senatas skelbia viešą konkursą 4 (keturių) LMTA Tarybos narių pareigoms užimti: 3 (tris) Tarybos narius iš kandidatų atrinks LMTA Senatas, 1 (vieną) Tarybos narį – LMTA Studentų atstovybė.

LMTA Tarybos funkcijos yra nurodytos 2012 m. birželio 28 d. Lietuvos Respublikos Seimo nutarimu Nr. XI–2152 patvirtintame Lietuvos muzikos ir teatro akademijos statute (Valstybės žinios, 2012, Nr. 81-4232).

Asmenys, pretenduojantys užimti LMTA Tarybos narių, kuriuos atrenka Senatas, pareigas, turi būti nepriekaištingos reputacijos, turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą ir ne mažesnę kaip 2 (dviejų) metų vadovaujančio darbo (įmonės, įstaigos ar organizacijos, jos filialo, atstovybės vadovo, jo pavaduotojo ar kito valdymo organo nario) patirtį švietimo, mokslo, kultūros, viešosios veiklos ar verslo srityje.

Asmenys, pretenduojantys užimti LMTA Tarybos nario, kurį atrenka Studentų atstovybė, pareigas, turi būti nepriekaištingos reputacijos, turėti aukštąjį išsilavinimą ir ne mažesnę kaip 2 (dvejų) metų darbo patirtį švietimo, mokslo, kultūros, viešosios veiklos, nevyriausybinių organizacijų ar verslo srityje.

LMTA Tarybos nariais negali būti kitos aukštosios mokyklos valdymo organų, administracijos ar akademinės bendruomenės nariai, išskyrus aukštosios mokyklos studentus, taip pat Respublikos Prezidentas, Seimo ir Vyriausybės nariai, politinio pasitikėjimo valstybės tarnautojai.
Tas pats asmuo turi teisę savo pasirinkimu dalyvauti tik konkurse į LMTA Tarybos n
ario, kurį atrenka Senatas arba kurį atrenka Studentų atstovybė, pareigas.

Skelbiamame viešajame konkurse norintys dalyvauti asmenys LMTA Personalo skyriui privalo pateikti šiuos dokumentus: užpildytą anketą dalyvauti viešame konkurse, asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją, aukštojo mokslo diplomo kopiją, trumpą gyvenimo ir profesinės veiklos aprašymą (CV), dokumentus, įrodančius pretendento darbo patirtį ir leidžiančius įvertinti jo atitiktį Tarybos nariams keliamiems reikalavimams.

Su Tarybos narių, nepriklausančių LMTA personalui ir studentams, atrinkimo ir skyrimo tvarka, taip pat LMTA Studentų atstovybės atstovo Taryboje, nepriklausančio LMTA personalui ir studentams, atrinkimo ir skyrimo tvarka darbo valandomis galima susipažinti LMTA Personalo skyriuje, adresu Gedimino pr. 42, Vilnius, 119 kab., arba LMTA interneto tinklalapio skiltyje „Svarbiausi LMTA dokumentai“.
Asmenų, norinčių dalyvauti konkurse užimti LMTA Tarybos nario pareigas, dokumentai turi būti įteikti LMTA iki 2012 m. gruodžio 17 d. 17 val. 00 min. Dokumentai priimami LMTA Personalo skyriuje, adresu Gedimino pr. 42, Vilnius, 119 kab.
Apie konkurso LMTA Tarybos narių pareigoms užimti laiką kandidatai į Tarybos narius bus informuoti asmeniškai elektroniniu paštu.

Telefonas pasiteirauti (8-5) 261 7839

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.