Gamtos tyrimų centras skelbia:

konkursus vyresniųjų mokslo darbuotojų (2 pareigybės, 2 etatai), mokslo darbuotojų (3 pareigybės, 2,5 etato) ir jaunesniojo mokslo darbuotojo (1 pareigybė, 1 etatas) pareigoms užimti. Reikalavimai pretendentams:

Į vyresniojo mokslo darbuotojo pareigas gali pretenduoti mokslininkai, paskelbę ne mažiau kaip 7 mokslinius straipsnius tarptautiniuose mokslo leidiniuose ir ne mažiau kaip 5 mokslinius straipsnius Thomson Reuters Master Journal List sąrašo ir jų aplinkos leidiniuose, iš jų po 2 atitinkamus mokslinius straipsnius per paskutinių 5 darbo metų laikotarpį. Dalyvavo mokslininkų rengime ir įvykdė bent vieną iš šių reikalavimų: buvo disertacijos gynimo tarybos narys, doktorantūros komiteto narys, oponavo disertaciją, vadovavo (vadovauja) doktorantui. Paskelbė ne mažiau kaip 5 mokslo populiarinimo straipsnius, jų paskelbė ir per paskutinių 5 darbo metų laikotarpį.

Į mokslo darbuotojo pareigas gali pretenduoti mokslininkai, paskelbę ne mažiau kaip 3 mokslinius straipsnius tarptautiniuose mokslo leidiniuose ir ne mažiau kaip 2 mokslinius straipsnius Thomson Reuters Master Journal List sąrašo ir jų aplinkos leidiniuose, iš jų po 1 atitinkamą mokslinį straipsnį per paskutinių 5 darbo metų laikotarpį. Paskelbė ne mažiau kaip 2 mokslo populiarinimo straipsnius, jų paskelbė ir per paskutinių 5 darbo metų laikotarpį.

Į jaunesniojo mokslo darbuotojo pareigas gali pretenduoti asmenys, turintys ne žemesnį kaip magistro kvalifikacinį laipsnį ar jam prilygintą aukštojo mokslo kvalifikaciją ir kurie paskelbė bent 1 mokslinį straipsnį Thomson Reuters Master Journal List sąrašo ir jų aplinkos leidiniuose per paskutinių 5 darbo metų laikotarpį.

1.   Asmenys, pageidaujantys dalyvauti konkurse, pateikia šiuos dokumentus:

2.   Prašymą dalyvauti konkurse, nurodant į kurias pareigas pretenduojama;

3.   Asmens tapatybę įrodantį dokumentą ir jo kopiją;

4.   Gyvenimo aprašymą;

5.   Išsilavinimą ir profesinę kvalifikaciją liudijantčius dokumentus ir jų
kopijas;

6.   Valstybinio socialinio draudimo pažymėjimą (jei turi) ir jo kopiją;

7.   Šaukiamojo amžiaus asmenims – karo prievolininko statusą liudijantį
dokumentą, kario arba šauktinio liudijimą;

8.   Asmeninių privalumų sąrašą, kuriame pretendentas laisva forma
nurodo savo įgūdžius ir dalykines savybes;

9.   Mokslinių straipsnių sąrašą;

10. Kitus sąrašus, atitinkančius pareigybės, į kurią pretenduojama,
reikalavimus.

Adresas teikti dokumentus: Akademijos g. 2, Vilnius, 212 kab.

Pasiteirauti: Tel. (8-5) 272 9898, el.p. rita.baliuleviciute@gamtostyrimai.lt

Dokumentų pateikimo terminas: 2014-02-28

Daugiau informacijos: www.gamtostyrimai.lt
GTC_logo

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.