Profesorius Vitalis Nakrošius pagerbtas už viešojo administravimo teorijos tyrimus

Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto profesoriui Vitaliui Nakrošiui įteiktas Alenos Brunovskos 2015 m. apdovanojimas už aukštą kompetenciją ir išskirtinius veiklos rezultatus viešojo administravimo srityje. Laureatai atrenkami pagal jų pasiekimus dėstant viešojo administravimo kursus, pedagoginę lyderystę, indėlį į viešojo administravimo praktiką ir taikomuosius tyrimus.

 

VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto profesorius Vitalis Nakrošius Viešojo administravimo mokyklų tiklo NISPAcee 23-ojoje konferencijoje
VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto profesorius Vitalis Nakrošius Viešojo administravimo mokyklų tinklo NISPAcee 23-ojoje konferencijoje

Tai yra vienas iš nedaugelio viešojo administravimo apdovanojimų visame pasaulyje, kurį NISPAcee (viešojo administravimo universitetų ir mokyklų tinklas Rytų ir Vidurio Europoje) pradėjo teikti 2001 m., siekdamas pagerbti Alenos Brunovskos pasiekimus plėtojant viešojo administravimo studijas šiame regione. Šį apdovanojimą gavo tokie įžymūs viešojo administravimo profesoriai kaip Williamas N. Dunnas iš JAV Pitsburgo universiteto ar Attila Ágh iš Vengrijos mokslų akademijos.

Apdovanojimo ceremonijoje, vykusioje 23-iosios NISPAcee konferencijos Tbilisyje metu, prof. V. Nakrošis perskaitė pranešimą apie viešojo administravimo reformas Europos šalyse („Kodėl vienus galimybių langus pavyksta išnaudoti, o kitos pokyčių iniciatyvos žlunga?“).

Vilniaus universiteto Informacijos ir ryšių su visuomene skyriaus pranešimas.

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.