Programa „Ateities asmenybės“

Vilniaus universiteto Informacijos ir ryšių su visuomene skyrius pranešė, kad naujus mokslo metus pradėjo programa „Ateities asmenybės“ – 17 labiausiai motyvuotų ir savo galimybes demonstruojančių Teisės fakulteto studentų toliau gilinsis į filosofijos, ekonomikos ir ispanų kalbos subtilybes. Programos dalyviai studijų metu ne tik gaus naujausių praktinių žinių, kurios pateikiamos taikant pažangius dėstymo metodus, bet ir bus skatinami teikti savo nuomones, įžvalgas ir komentarus, inicijuoti diskusijas dalyviams aktualiais teisės, verslo ir kitais klausimais bei jose dalyvauti.

 

VU Teisės fakulteto prodekanas studijoms doc. Haroldas Šinkūnas pabrėžė, kad ši iniciatyva studentams suteikia puikių galimybių profesijos studijas papildyti naujomis ne tik teisininkui, bet ir kiekvienam kuo geresnio išsilavinimo siekiančiam asmeniui reikalingomis kitų sričių žiniomis ir įgūdžiais, juo labiau kad šioje mokymų programoje dėsto aukščiausios kvalifikacijos specialistai. Planuojama, kad, be jau dėstomų dalykų, programos dalyviai gilinsis į tarptautinių ginčų, arbitražo, psichologijos, įmonių teisės, NT teisės, finansų, PPP, investicijų valdymo ir kovos menų subtilybes. Sėkmingai programą baigę asmenys gaus papildomą priedą prie diplomo apie išklausytus dalykus (specialų VU TF programos sertifikatą) ir pagalbą ir (ar) rekomendaciją ieškant praktikos.

 

Papildoma mokymų programa sudaryta Vilniaus universiteto Teisės fakulteto vadovų ir privačios iniciatyvos – labdaros ir paramos fondo „Ateities asmenybės“ pastangomis. Programos misija – dar universitete ugdyti unikalius aukšto lygio teisės specialistus, kurių žinios būtų gilesnės, o mąstymas ir asmeninės savybės orientuotos į problemų sprendimą bei vertės kūrimą, kurie turėtų plačias profesines perspektyvas Baltijos ir ES šalių teisinėje sistemoje.

 

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.