Lietuvos sporto universitetas kviečia miestiečius balandį praleisti aktyviai

Balandžio 7 dieną minima Pasaulinė sveikatos diena. Lietuvos sporto universitetas (LSU) šia proga visą balandžio mėnesį kviečia miesto gyventojus ir svečius, moksleivius ir studentus praleisti aktyviai. Universiteto prieigose balandžio mėnesio pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais ir penktadieniais vyks nemokamos mankštos. Visi norintieji galės išmėginti kinų kovos menų meistro iš Pekino sporto universiteto Jingnan Yu vedamas Tai chi pratybas, LSU studentų atstovybė pakvies į rytinį bėgimą, Universiteto dėstytojai ves sveikatinamąsias mankštas bei šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimus.

Picture 053Lietuvos sporto universiteto atstovai primena, kad būdami fiziškai aktyvūs galime užkirsti kelią įvairioms ligoms, pagerinti sveikatos būklę ir nuotaiką.

Nuo balandžio 5 d. visą mėnesį laukiame visų norinčiųjų dalyvauti mankštose prie LSU Centrinių rūmų (Sporto g. 6). Nepamirškite patogios aprangos ir avalynės (atsižvelgiant į oro sąlygas) bei geros nuotaikos!

 

Nemokamos mankštos vyks:

Pirmadieniais 8:30-9:00 val. Rytinis bėgimas su LSU Studentų atstovybe

 

Antradieniais 8:30-9:00 val. Tai chi mankšta su kinų kovos menų meistru iš Pekino sporto universiteto ir daugelio Kinijos ušu varžybų nugalėtoju Jingnan Yu

 

Trečiadieniais 7:30-8:00 val. Sveikatinamoji mankšta su LSU dėstytojais ir studentais

 

Penktadieniais 7:30-8:00 val. Mankšta arba šiaurietiškasis ėjimas su LSU dėstytojais ir studentais

 

 

* Visos mankštos nemokamos. Jos vyks visą balandžio mėnesį!

 

LSU informacija

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.