Lietuvos žiniasklaidos enciklopedija

Informuoju, kad artėja į pabaigą „Lietuvos žiniasklaidos enciklopedijos“ rengimas. Jo vardyne yra per 2 tūkst. pavardžių. Šiuo metu jau parengta daugiau kaip 1620 straipsnių, skirtų žurnalistams ir žmonėms, dirbantiems ar dirbusiems žiniasklaidoje. Lietuvos žurnalistų sąjungos interneto svetainė – www.lzs.lt.

„Lietuvos žiniasklaidos enciklopedija“ nuolat atnaujinama. Čia galite sužinoti, ar apie Jus jau parengtas straipsnis. Jei pageidausite, galime jį atsiųsti papildomam derinimui. Kolegos, norintys patekti į enciklopediją, prisistato patys. Reikia rašyti enciklopediniu stiliumi. Ką ir kaip mums rašyti, viskas paaiškinta LŽS svetainės www.lzs.lt rubrikoje „Lietuvos žiniasklaidos enciklopedija“. Ten yra ir pavyzdžių. Taip pat reikia atsiųsti savo portretinę nuotrauką.

 

Paagituokite ir kitus kolegas iš savo aplinkos, net jei jų pavardžių nėra LŽS svetainėje skelbtame sąraše. Aš jį rinkau kelerius metus, galėjau ką nors ir praleisti. Jei kils klausimų, kreipkitės. Telefonai: (85) 212 2805 (darbo), (85) 271 0943 namų, mobilusis (8 652) 10 638. El. paštas vzeimantas@gmail.com; www.lzs.lt. Adresas: Jogailos g. 11, LT-01116, Vilnius. Linkiu sėkmės ir laukiu. Autorius yra „Lietuvos žiniasklaidos enciklopedijos“ redaktorius-sudarytojas, atsakingas už personalijas

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.