Svarbesni spalio 16 d. – spalio 20 d. renginiai

Spalio 16 d. 11 val. Vilniuje, „Pirklių klube“ (Gedimino pr. 35, Vilnius) vyks spaudos konferencija „Kaip Lietuvos švietimas atrodo pasaulio šalių kontekste?“, joje dalyvaus švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė ir Andreas Schleicheris, Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos vadovo specialusis patarėjas švietimo politikai, vienas žymiausių švietimo ekspertų pasaulyje.

 

Spalio 17 d. 9.30 val. Švietimo ir mokslo ministerijos Kolegijų salėje (A. Volano g. 2, Vilnius) vyks pasitarimas dėl aukštojo mokslo. Dalyvaus švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė, aukštojo mokslo ekspertas prof. Jamilas Salmi, viceministras Giedrius Viliūnas, taip pat ekspertai iš kitų šalių.

 

Spalio 18 d. 9 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Seimo Švietimo ir mokslo komiteto posėdyje (Gedimino pr. 53, Vilnius).

 

Spalio 18 d. 13 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Vyriausybės posėdyje ir pasitarime (Gedimino pr. 11, Vilnius).

 

Spalio 18 d. 15 val. Švietimo ir mokslo ministerijoje (A. Volano g. 2, Vilnius) ministrė Jurgita Petrauskienė susitiks su švietimo darbuotojų profesinių sąjungų atstovais.

 

Spalio 19 d. 13 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė dalyvaus Vyriausybės valandoje Seime (Gedimino pr. 53, Vilnius).

 

Spalio 20 d. 10 val. švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė lankysis Vilkaviškio  rajono savivaldybėje (S. Nėries g. 1, Vilkaviškis), susitiks su švietimo įstaigų vadovais. Bus aptariamos savivaldybių mokyklų remonto galimybės, mažų kaimo mokyklų perspektyvos, profesinių mokymo įstaigų pertvarka, mokyklų finansavimas ir kiti rūpimi klausimai.

 

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.