Regina Klepačienė (1955–2018)

Mes tokie laikini – kaip lietus, į žemę nupuolęs.

Ir tokie amžini – kaip erdvė,

Kaip žodžiai. Kaip molis.

(R. Skučaitė)

1 R. Klepa Źien Ś
Regina Klepačienė

Lietuvos edukologijos universiteto alumnai su giliu liūdesiu praneša, kad į amžinybę iškeliavo Regina Klepačienė. Kartu ir visa Lietuvos švietimo bendruomenė neteko bičiulės ir bendramintės Reginos Klepačienės.

R. Klepačienė 1974–1979 m. studijavo Vilniaus valstybiniame pedagoginiame institute (dabar – Lietuvos edukologijos universitetas), įgijo istorijos pedagogikos specialybę. Daug metų dirbo Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijoje, Bendrojo ugdymo ir profesinio mokymo departamento Švietimo organizavimo skyriaus vedėja. Ji buvo švietimo tinklo strategė ir šimtų švietimiečių nuoširdi bičiulė bei kompetentinga patarėja.

 

Artimieji ir kolegos prisimena ją kaip kompetentingą kolegę, rūpestingą mamą, žmoną, jautrią draugę. Reiškiame nuoširdžią užuojautą vyrui Rimantui, dukroms, draugams ir bičiuliams.  Užuojautą pareiškė kolegos, Švietimo ir mokslo ministerijos viceministras doc. dr. Giedrius Vilūnas, Lietuvos Respublikos vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė, Lietuvos ugdymo įstaigų vadovai, mokytojai ir kiti bendraminčiai.

Su liūdesiu, LEU alumnai

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.