Sveikinimai

Jau netrukus pasitiksime Lietuvai ypatingus metus – minėsime Valstybės atkūrimo šimtmetį, prisiminsime svarbiausius įvykius ir iškiliausias asmenybes, kurių protams ir talentams susivienijus buvo statoma atkurta Lietuva. Tegul per šimtmetį nuveikti darbai įkvepia ir mus visus augti, tobulėti, kelti sau didelius tikslus bei drąsiai žvelgti į ateitį. Minėdami gražiausias žiemos šventes ir pasitikdami 2018-uosius, visi dar labiau susivienykime – tik drauge, tik susitelkus gimsta genialios idėjos bei išmintingi sprendimai, vedantys reikšmingų pasiekimų link.

Vilniaus Gedimino technikos universiteto bendruomenė


S. TUM ¢NO  Īventinis sveikinimas


22 LMA sveikinimas1


22  Āven Źi   belaukiantMielieji,

Šviesių, jaukių, gerų ir dosnių šv. Kalėdų ir Naujųjų metų! Tegul visuomet Jūsų šeimose karaliauja darna, meilė, jaukus buvimas drauge. Būkite sveiki, būkite laimingi.

Pagarbiai ir šiltai

dr. Ina Stuogė

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas


Mieli kolegos ir draugai,

Sveikiname Jus Švenčių proga! Ramybės širdyse ir skersvėjo kūryboje ateinančiais metais.

Valstybinis jaunimo teatras


Gerb. kraštiečiai, kolegos, bičiuliai!

Sparčiai lekiant laikui, valandos, praleistos kartu su Jumis Anykščiuose ir Vilniuje, šiandien man atrodo kaip graži, didelė ir niekada nesibaigianti šventė. Ačiū Jums už tai!

Iš širdies sveikinu Jus visus šv. Kalėdų ir Naujųjų – 2018 metų proga. Linkiu geros sveikatos, pasisekimo darbuose ir visų svajonių išsipildymo. Linksmų ir smagių švenčių artimųjų bei draugų apsuptyje!

Nuoširdžiai Jūsų – Vytautas Rimša


22 Sveikinimas mokslo ir enciklopediju


22 Terminologijos institutasGerbiami kolegos,
linkime ramybės ir jaukaus šurmulio, atradimų džiaugsmo ir smagaus tingulio, versti
kalnus ir mėgautis mažais dalykais. Gražių švenčių ir sėkmingų metų!

Lietuvių kalbos instituto Terminologijos centro kolektyvas


Tegu šventų Kalėdų dvasia pripildys Jūsų širdis džiaugsmo, tikėjimo ir meilės. Tikime, kad 57-erius metus kurtas ir specialiai statytas, gyvuojantis pedagogų rengimo centras – Lietuvos edukologijos universitetas, jo personalas nebus išblaškytas kaip per karų audras, kad šis centras su jame esančiomis laboratorijomis, oranžerija, sporto centru ir meno kūriniais išliks Vilniuje.

Prasmingų švenčių ir darbingų Naujųjų 2018 metų!

AČIŪ JUMS VISIEMS UŽ PARAMĄ, KURI MUMS LABAI SVARBI!!!

Dėkojame visiems, parėmusiems savo parašais LEU Alumnų kreipimąsi. Iki gruodžio 19 d. 9 val. jau buvome surinkę 2310 parašų ir pakvietėme Lietuvos vadovus arba jų atstovus į piketą prie LEU, kur tikėjomės šį Kreipimąsi su rėmėjų parašais jiems įteikti. Bet niekas iš jų neatvyko. Nei iš Prezidentūros, Vyriausybės, nei iš ministerijos, nei iš Seimo (jiems tektų pereiti tik tiltą). Todėl piketuotojai taip pat atsisakė eiti prie Seimo ir ten piketuoti. Mūsų Kreipimąsi išsiuntėme asmeniškai kiekvienam Lietuvos Respublikos Seimo nariui, o su rėmėjų parašais įteikėme Seimui per Lietuvos Respublikos Seimo  kanceliariją. Taip pat įteikėme Vyriausybei, Prezidentei ir ŠMM.

LEU alumnai

22 MRU sveikinimas

22 LMA Vrublevskiu


22 sveikinimas Balt   centrasSveiki sulaukę šv. Kalėdų!
2018-aisiais tegul pildosi svajonės, netrūksta darbo ir įvertinimo, užtenka laiko viskam, ko reikia ir kas patinka!

Šiaulių universiteto Baltų centras


Sveikinimas Janina Valan Źi ½t Ś1

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.