2020-ųjų „Mokslo Lietuvos“ prenumerata

Mieli skaitytojai, autoriai ir rėmėjai,

laikraštis „Mokslo Lietuva“ leidžiamas jau daugiau kaip 30 metų – nuo tautos Atgimimo laikų – 1989 m. vasaros. Tai vienintelis mokslininkų laikraštis, skirtas ne tik akademinei bendruomenei, bet ir visiems, besidomintiems mokslo naujienomis ir studijų pokyčiais. „Mokslo Lietuvoje“ svarbios informacijos ras ir besiruošiantys studijuoti, ir jau studijuojantys, taip pat pasirinkę mokslininko kelią ar naujoves diegiantys verslininkai ir valstybės tarnautojai.

Per metus jus pasieks 22 „Mokslo Lietuvos“ numeriai – po du numerius per mėnesį, išskyrus rugpjūtį. „Mokslo Lietuva“ leidžiama dviem formatais: spausdintu ir elektroniniu (PDF).

 

Užsisakyti spausdintą laikraštį galite:

1) visuose „Lietuvos pašto“ skyriuose;

2) internetu, naudodamiesi nuoroda: https://www.prenumeruok.lt;

3) „Mokslo Lietuvos“ redakcijoje, iš anksto susitarę el. paštu mokslolietuva@gmail.com.

Prenumeratos kainos – sumažintos: ketvirčiui – 4,87 euro, pusei metų – 9,74 euro, metams – 17,86 euro. Laikraštis jums bus pristatytas į namus.

Užsisakyti elektroninį laikraščio formatą galite, kreipdamiesi el. paštu mokslolietuva@gmail.com. Jums išsamiai paaiškinsime, kaip pervesti prenumeratos mokestį. Užsiprenumeruodami laikraščio PDF, praneškite redakcijai savo el. paštą, kuriuo pageidausite gauti laikraštį.

PDF varianto prenumeratos kaina: pusei metų – 6 eurai, metams – 10 eurų. Laikraštį gausite į savo elektroninį paštą.

Prenumeruokite, platinkite, rašykite mums, dalyvaukite diskusijose. Stokite į Lietuvos mokslininkų sąjungą ir tapkite vieningos mokslo bendruomenės nariais.

 

Laikraščio leidėja – Lietuvos mokslininkų sąjunga

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.