Lietuvos mokslininkų sąjungos sveikinimai

Gerbiamoji dr. Jurgita Šiugždiniene, Švietimo, mokslo ir sporto ministre,

Nuoširdžiai sveikiname, perėmus į savo rankas švietimo ir mokslo politikos įgyvendinimą. Džiaugiamės, kad plėtojate bendravimą su mokslo bendruomene. Mes tikime, kad veikdami kartu galime įveikti dabarties ir ateities Lietuvos valstybės iššūkius. Lietuvos mokslininkų bendruomenės vardu siunčiu šventinius sveikinimus. 

2021 1 LMS kalėdinis naujametinis sveikinimas* * *

Gerbiamoji Viktorija Čmilyte, Lietuvos Respublikos Seimo pirmininke,

Sveikiname Jus tapus Seimo vadove ir linkime stiprybės. Tikime, kad visuomenės susitelkimas ir akademinės bendruomenės aktyvus įsitraukimas į svarbių sisteminių sprendimų priėmimo ir įgyvendinimo procesus padės įveikti Lietuvos valstybės dabarties ir ateities iššūkius. Lietuvos mokslininkų bendruomenės vardu siunčiu nuoširdžiausius šventinius sveikinimus.

* * *

Gerbiamasis akademike Jurai Bany, Lietuvos mokslų akademijos prezidente,

Sveikinu Jus asmeniškai ir Lietuvos mokslininkų sąjungos vardu švenčių proga. Vertinu Jūsų palaikymą, Lietuvoje plėtojant Socialiai orientuotos žaliosios ekonomikos koncepciją.

* * *

Gerbiamasis prof. Rimvydai Petrauskai, Vilniaus universiteto rektoriau,

Lietuvos mokslininkų sąjungos vardu siunčiu nuoširdžiausius sveikinimus. Tikiu, kad mokslininkų bendradarbiavimas įveikiant institucijų, valstybių ir ideologijų sienas, užtikrins sėkmingą Lietuvos valstybės raidą.

* * *

Gerbiamasis prof. Alfonsai Daniūnai, Vilniaus Gedimino technikos universiteto rektoriau,

Lietuvos mokslininkų sąjungos vardu ir asmeniškai nuoširdžiai dėkoju už ilgametį bendradarbiavimą, siekiant gyvenimo kokybės Lietuvoje, visokeriopai remiant Lietuvos mokslininkų sąjungą.

* * *

Gerbiamasis prof. Artūrai Razbadauskai, Klaipėdos universiteto rektoriau,

Lietuvos mokslininkų sąjungos vardu ir asmeniškai nuoširdžiai sveikinu Jus ir visą Klaipėdos universiteto bendruomenę šventų Kalėdų proga. Džiaugiamės ilgamečiu bendradarbiavimu ir tikime jo prasme ir perspektyva.

* * *

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.