Užuojautos

Išėjo Anapilin iškilus mokslininkas, profesorius habilituotas technikos mokslų daktaras, dviejų tarptautinių mokslų akademijų narys, aplinkosaugininkas
PRANAS BALTRĖNAS. Dėl šios skaudžios netekties nuoširdžiai užjaučiame Velionio šeimą ir artimuosius. Atmindami šviesią jo asmenybę, skiriame šiuos žodžius:

 

Mielasis Pranai, Mokslų Tarne,

Tavęs mes nepamiršim, kol gyvi.

Dar tremtyje Tu mokslų siekei.

Likimo Deivė nebuvo palanki.

 

Lietuvos profesinės saugos lygos mokslininkų vardu

pirmininkas Kazys Serbenta

Mokslininkų tarybos pirmininkas Gvidas Kazlauskas

*   *   *

2021 m. sausio 20 d. mirus visuomenininkui, Lietuvos žurnalistų draugijos nariui Arnoldui Aleksandravičiui (1963–2021), sunkią netekties valandą reiškiame nuoširdžią užuojautą jo artimiesiems ir bendražygiams. Tegul Arnoldo pilietiškumo, patriotiškumo bei tautiškumo idėjos ir darbai visada išliks mūsų atmintyje.

Lietuvos laisvės kovotojų sąjunga ir Lietuvos sąjūdžio Kauno taryba

*   *   *

Lietuvos mokslininkų sąjunga reiškia nuoširdžią užuojautą dėl Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureato, vieno garsiausių Lietuvos kino kūrėjų, nepakartojamo talento operatoriaus Jono Griciaus mirties jo artimiesiems, kolegoms ir visai kino kūrėjų bei šios meno srities gerbėjų bendruomenei. Kino klasika tapę Jono Griciaus darbai ir nepakartojami jo kūrybos bruožai neišdildomai pasiliks tautos atmintyje.

Prof. dr. Dalius Serafinas, Lietuvos mokslininkų sąjungos pirmininkas

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.