VDU dėstytojų ambasadorystė – naujiems įkvėpimams ir veržliai kūrybai kartu

Laisvė, atvirumas, kūrybiškumas, noras ne tik auginti kitus, bet ir augti patiems – tokias savybes turintys dėstytojai Vytauto Didžiojo universitete susiburs į ambasadorių ratą. Šie aktyvūs universiteto bendruomenės nariai susies ir skirtingose auditorijose ras bendrų taškų – įkvėps jas veikti bei kurti universitetą kartu.

„Ambasadorystė yra vienas iš būdų dalintis savo žiniomis ir patirtimi su tais, kurie ieško atsakymų į jiems rūpimus klausimus. Tapti VDU ambasadoriumi gali kiekvienas dėstytojas, o ši galimybė yra svarbi tiek pačiam ambasadoriui, tiek ir su juo bendraujantiems žmonėms – suburia prasmingoms, įdomioms ir įtraukiančioms veikloms“, – teigė VDU komunikacijos prorektorė doc. Vilma Bijekienė.

Anot dėstytojų ambasadorystės idėjos Vytauto Didžiojo universitete iniciatorės dr. Viktorijos Starkauskienės, kuri yra ir „Ambasadorių akademija“ bendraįkūrėja, tai – puiki galimybė būti tarp bendraminčių, dalintis žiniomis ir patirtimi bei įgalinti savo stiprybes. Kurti ryšį su skirtingomis auditorijomis ir įkvėpti jas veikti kartu – toks yra pagrindinis ambasadorystės tikslas. „Esu įsitikinusi, kad tai yra labai prasminga veikla, kuri suteikia galimybę prisidėti prie bendrų universiteto siekių“, – sakė dr. V. Starkauskienė.

 

Jai antrina ir Vytauto Didžiojo universiteto alumnė, asmeninio prekės ženklo edukatorė Olga Kairienė, įkvepianti kurti nuoširdžius ir lengvai atpažįstamus asmeninius prekės ženklus. „Žmonės žmonėms – šiandien vis dažniau renkamės ne organizaciją, o asmenybes. Ambasadorystė – tai ne tik puiki investicija į savo asmeninį prekės ženklą, o ir galimybė pasiekti asmeninių profesinių bei organizacinių tikslų kartu“, – teigė „Ambasadorių akademija“ bendraįkūrėja  O. Kairienė.  Anot jos, svarbu tai, kad „Ambasadorių akademija“ padeda kurti prasmingą ir darnų santykį tarp organizacijos ir darbuotojų, įtraukiant juos į laimingos bendruomenės kūrimą bei įkvepiant tuo dalintis per ambasadorystę. „Juk laimingi darbuotojai kalba!“ – sakė O. Kairienė.

 

Tapusieji VDU dėstytojais ambasadoriais mokysis ir dirbs kartu kaip vieninga, bendro tikslo siekianti komanda, stipri ir darni bendruomenė. Ši bendrystė dar plačiau atvers duris naujų projektų inicijavimui, kūrimui, dalyvavimui.

Daugiau apie VDU dėstytojų ambasadorystę kviečiame skaityti čia: https://www.vdu.lt/lt/vdu-jums/vdu-ambasadoriams/

 

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.