Klaipėdos valstybinės kolegijos pastatai nušvito trispalvės šviesomis

Klaipėdos valstybinė kolegija kartu su visa Lietuva švenčia Valstybės atkūrimo dieną. DSC 0237Vasario 16-osios išvakarėse geltonos, žalios ir raudonos spalvos lempomis apšviesti dviejų šios aukštosios mokyklos pastatų fasadai. Šviesų trispalvėmis pasipuošė Verslo ir Technologijų fakultetai.

„Vasario 16-oji yra įrodymas, kad su didele drąsa, begaline kantrybe, ilgu ir nepertaukiamu darbu galima pasiekti didelių svajonių. Didžiuokimės savo tauta ir semkimės stiprybės iš didingos istorijos. Valstybė atkurta ir gyvuoja, tačiau tai nėra baigtinis procesas.  Kiekvieną dieną kiekvienas iš mūsų savo idėjomis, svajonėmis ir konkrečiais darbais kuriame Lietuvą toliau”, – tvirtino Klaipėdos valstybinės kolegijos direktorė Gražina Markvaldienė.

Ant dviejų kolegijos pastatų fasadų geltonos, žalios ir raudonos šviesos įžiebtos vasario 15 d. ir švies dvi paras. Šventinis apšvietimas džiugins Jaunystės ir Bijūnų gatvių praeivius, kur įsikūrę kolegijos Verslo ir Technologijų fakultetai.

Klaipėdos valstybinė kolegija yra didžiausia aukštoji mokykla Vakarų Lietuvos regione. Joje norimą išsilavinimą per metus įgyja apie tūkstantį absolventų. Būsimieji studentai gali rinktis 21 studijų krypties studijų programas.

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.