Investuotojų forumo apdovanojimas – VU Šiaulių akademijai

Balandžio 22 d. „Compensa“ koncertų salėje įvyko asociacijos „Investors‘ Forum“ rengiami „Investuotojų forumo apdovanojimai“, kuriuose Vilniaus universiteto (VU) Šiaulių akademijos Programų sistemų studijų programai įteiktas „Investors‘ Spotlight“ kokybės ženklas. 

31 Investuotojų forumo apdovanojimas Šiaulių akademijai„Šis apdovanojimas Programų sistemų studijų programai reiškia investuotojų pripažinimą, kuris įrodo, kad parengti specialistai yra labai reikalingi darbo rinkoje, jie atitinka verslo lūkesčius, yra laukiami tiek šalies, tiek užsienio verslo srityse. Gautas tarptautinis pripažinimas rodo, kad, nuolat kintant verslo aplinkai ir poreikiams, VU Šiaulių akademija glaudžiai bendradarbiauja su verslu ir tobulina studijų programas, kad jos absolventai galėtų prisidėti prie vertės kūrimo ir verslų plėtros“, – pažymėjo VU Šiaulių akademijos direktorė dr. Renata Bilbokaitė. Ji dėkoja Šiaulių verslo „angelams“ Vyčiui Lembučiui, Raimundui Vaišvilai ir Editai Grigaliauskienei, kurie įkvėpė VU Šiaulių akademiją pasitikėjimo ir prisideda prie studijų programų stiprinimo, dalinantis patirtimi ir patarimais, vykdant studijų rinkodarą, steigiant skatinamąsias stipendijas.

Didžiulę padėką direktorė skiria ir VU Šiaulių akademijos Programų sistemų studijų programos komiteto pirmininkei prof. dr. Sigitai Turskienei bei visam dėstytojų kolektyvui už įgyvendintas ambicijas. Ji taip pat dėkoja ir Regionų plėtros instituto vadovei doc. dr. Linai Garšvienei už santykių su verslu stiprinimą.

 

Regina Karvelienė

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.