Ar galite pritarti šiai beprotybei?

Nuostabiame Šveicarijos Alpių žiemos kurorte Davose, kuriame teko lankytis maždaug prieš dvidešimt metų, kasmet vykstančiame Pasaulio ekonomikos forume jo įkūrėjas vokiečių ekonomistas Klausas Švabas (Klaus Schwab) moko pasaulio valstybių vadovus kurti pasaulį, kuriame vaikinai taps merginomis ir atvirkščiai. Žmonės, kuriems niekas nepriklauso, bus uždaryti į „kalėjimų miestus“. Laukinę gamtą reikės izoliuoti. Niekam nebus leidžiama galvoti apie save, visi turės valgyti netikrą maistą, o pagyvenusius žmones reikės žudyti, bet visi bus laimingi.

Tai yra ne kokia nors sąmokslo teorija. Tai – Pasaulio ekonomikos forumo planai. Jie yra Jungtinių Tautų darbotvarkės, PEF „Didžiojo perkrovimo“, Pasaulio sveikatos organizacijos, „New World Order“ ir „ketvirtosios pramonės revoliucijos“ tikslai. Dauguma jų yra aprašyti Pasauliniuose tvaraus vystymosi tiksluose – tariamai sukurti „geresnį pasaulį“. Nors žodžiai – gražūs, tikrieji tikslai nėra gražūs. Taigi, kokį pasaulį PEF kuria mūsų vaikams ir vaikaičiams?

 

Vakcinuota visuomenė. Padarykite nuolatines toksiškų ir DNR keičiančių nanotechnologijų ir neišbandytų medžiagų injekcijas kaip sąlygą, kad galėtumėte dalyvauti visuomenėje, naudoti vakcinų pasus. Bankininkystė, internetas, darbas, apsipirkimas, susibūrimas ir pan. bus prieinami tik tiems, kurie skiepijosi daugybę kartų.

Socialinių taškų sistema. Visuomenė bus paremta socialinių taškų sistema, kurioje gerai besielgiantys piliečiai apdovanojami taškais. Tie, kurie elgsis „blogai“, bus baudžiami mažesniais balais. Tik sukaupę minimalų taškų skaičių, galėsite dalyvauti visuomenėje. Visiška visų pasaulio gyventojų elgesio kontrolė. Tai jau vyksta Kinijoje, o darbotvarkėje tokią taktiką numatoma eksportuoti ir į kitas pasaulio šalis.

Izoliuota žmonija. Apribokite žmonių bendravimą, liepdami visiems dirbti, apsipirkti, lankyti mokyklą, garbinti valdžią ir pan. Izoliuokite žmoniją prietaisais, kur į juos visą parą nukreipta valdovų propaganda. Užuot apsipirkus parduotuvėse, viskas bus pristatyta iki jūsų durų. Žmonių sąveika bus ribojama visomis priemonėmis.

Interneto valdymas. Valdykite internetą ir pasauliui bus prieinama tik nurodyta informacija. Ištrinkite visus įrašus ir svetaines, kuriose kritikuojama valdžia. Jau matome precedento neturinčią cenzūrą.

Jokio turto. Įtikinkite žmones visuotine gerove ir neleiskite niekam kaupti turto. Būti turtingam yra tik elito privilegija. Kiti turi būti neturtingi ir priklausomi. Atimkite visą privačią nuosavybę iš visų pasaulio piliečių. Viskas turi būti nuomojama iš elito: namai, automobiliai, net drabužiai. Niekas negali nieko turėti. Tikslas – užtikrinti visišką priklausomybę nuo valdovų.

Jokio smulkiojo verslo. Sumažinkite mažų įmonių skaičių pandemijų ir klimato kaitos metu ir perkelkite turtus didelėms korporacijoms. Priverskite visą žmoniją pirkti visus produktus ir paslaugas iš didžiųjų elito korporacijų.

Jokių teisių. Iš žmonijos pašalinkite visas asmenines teises, prisidengiant sąvokomis „mes esame kartu“ ir „didesnis gėris“. Sukurkite priešiškumą žmonėms, kurie gina savo teises, pavadindami juos „maištininkais“. Sukurkite bandos mentalitetą, kai išskiriami ir puolami savarankiškai mąstantys asmenys. Darykite taip, kaip jums liepta, kad „padėtumėte vienas kitam“.

Kontroliuojami finansai. Įdiekite vieningą pasaulio skaitmeninę valiutą, kurią valdys elitas. Susiekite bankininkystę su skiepijimu, todėl finansai bus prieinami tik tiems, kurie yra pasiskiepiję daugybę kartų. Stebėkite, ką žmonės daro su savo pinigais, ir apribokite galimybes juos išleisti.

Seksualinė painiava. Sunaikinkite natūralią šeimą, vykdydami LGTB programą. Nenatūralius seksualinius santykius paverskite norma, o sveikas šeimas – „keistomis“. Normalizuokite pedofiliją. Reklamuokite bet kokią seksualinio iškrypimo formą. Šventumą, sveikus santykius ir laimingas šeimas ginančios kalbos bus vadinamos „neapykantos kalba“.

Kalėjimo miestai. Užrakinkite didžiąją žmonijos dalį „išmaniuosiuose miestuose“, kur yra stebimas kiekvienas asmuo ir įrašoma kiekviena mintis, jausmas ir svajonė. Niekas negali išvykti iš miesto be privalomo skiepų statuso ar socialinių taškų

Virtuali tikrovė. Pakeiskite tikrovę skaitmeninėmis iliuzijomis. Reklamuokite virtualią tikrovę kaip „geresnę“, nei mėgavimąsi tikru pasauliu. „Facebook“ patronuojančioji įmonė META išleido „MetaVerse“ kaip alternatyvą realiam gyvenimui. Žmonės netgi gali turėti „virtualių vaikų“, kurių gali atsisakyti, kai pavargsta jais rūpintis. „MetaVerse“ pasiūlys pagalbą kenčiantiems išmaniųjų miestų vergams.

Visko stebėjimas. Užpildykite pasaulį milijardais stebėjimo kamerų, dronų ir palydovų su veido atpažinimo funkcija, kurie stebės kiekvieną žmogaus judesį 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę – vardan „visuomenės saugumo“. Niekam nebus leista eiti, kur nori. Negalima nieko daryti ar kalbėti prieš valdančiųjų valią.

Visi – kiborgai. Sunaikinkite originalią žmoniją ir paverskite kiekvieną kiborgu, kurį dirbtinis intelektas gali stebėti ir valdyti iš „debesies.“ Skatinkite tapti kiborgu, kaip kitą žmonijos evoliucijos žingsnį, ir pabrėžkite antžmogiškus sugebėjimus, kuriuos dirbtinis intelektas suteiks kiekvienam. Kai visi bus kiborgai, o jų smegenys – sujungtos su debesimi ir DI, jie taps didžiausiais vergais. Įdiekite lustus ir į jų kūną, bet be jokio jungiklio, kuris juos išjungtų. Žmonės bus skaitmeninės valdymo sistemos kaliniai visame pasaulyje.

Dirbtinis intelektas. Daugumą darbų pakeiskite dirbtiniu intelektu. Gydytojus, teisininkus, vairuotojus, mokytojus, pamokslininkus ir kitus gali pakeisti DI. Žmonija turi būti pašalinta nuo kiek tik įmanoma daugiau užduočių ir bus visiškai priklausoma nuo dirbtinio intelekto, kuris taps visos gyvybės Žemėje diktatoriumi. Jungtinių Tautų ir PEF atstovas profesorius Yuvalis Harari sako, kad DI visiškai valdys žmoniją.

Dirbtinis maistas. Sveiką mėsą pakeiskite sintetine – užauginta laboratorijoje, genetiškai modifikuotais vabzdžiais, lervomis ir gausiai purškiamais augaliniais baltymais. Sunaikinkite esamas maisto atsargas ir žmonija taps priklausoma nuo šio naujo „maisto“ tiekimo. Sintetinis maistas yra sparčiai kuriamas. Lervos maistui jau auginamos ir Lietuvoje.

Eutanazija. Įveskite ankstyvą eutanaziją tiems, kurie neberemia ekonomikos. Skatinkite visus pagyvenusius žmones nusižudyti, užleisti vietą kitai kartai, kad jie netaptų našta pasaulinei ekonomikai.

Šie pavyzdžiai yra tik nežmoniškų Pasaulio ekonomikos forumo planų ledkalnio viršūnė. Jų knygos, svetainės ir konferencijos atskleidžia daug daugiau. Jei žmonija neatmerks akių, visa tai bus įgyvendinta. Linkėdamas visiems laimingų metų, taip pat linkiu, kad šie Pasaulio ekonomikos forumo planai nebūtų įgyvendinti, kad mūsų vaikai ir vaikaičiai netaptų nei teroristinės Rusijos, nei Švabo elito vergais. Tačiau sausio 14–17 d. PEF Davose jie vėl mokys pasaulio (ir Lietuvos) valstybių vadovus, kaip įgyvendinti šiuos planus.

Jie tai daro dėl korupcijos ar kvailumo? Lietuvoje pradėjo masiškai diegti išmaniuosius vandens ir elektros skaitiklius. Jie skleidžia žalingą sveikatai nejonizuojančiąją elektromagnetinę spinduliuotę ir susargdina žmones. Apie tai rašo viso pasaulio spauda. Daugumoje šalių tokius skaitiklius stato namų išorėje, o Lietuvoje – namų ar butų viduje, prieš žmonių valią, valdžiai nuolankiai pataikaujant verslininkams. Dėl korupcijos ar kvailumo?

 

Akad. Jonas Grigas

Autorius yra akademikas, profesorius, fizinių mokslų daktaras, tikrasis LMA narys

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.