„Women Go Tech“ kviečia moteris registruotis į „Discovery“ programą ir pradėti karjerą IT sektoriuje

„Women Go Tech“ kviečia dalyvauti „Discovery“ įvadiniame kurse moterims, norinčioms susipažinti su karjeros galimybėmis technologijose, geriau suprasti tam reikalingus įgūdžius ir planuoti tolimesnius žingsnius. 

WomenGoTechdalyvesĮkvėpti ir paskatinti moteris persikvalifikuoti į technologijų sektorių siekiančios „Women Go Tech“ organizacijos internetiniame kurse yra 12 pamokų, vedamų ekspertų iš 7 šalių ir tokių kompanijų kaip Vinted, Accenture ir WIX. „Discovery” programa supažindina su tokiomis profesijomis kaip duomenų analizė, kibernetinis saugumas, programavimas ir daugiau.

 

Kaip pasakoja Women Go Tech direktorė Jarūnė Preikšaitė, kursas sukurtas taip, kad palengvintų ir pagreitintų karjeros IT sektoriuje pradžią: besimokydamos moterys supras, kokia rolė joms tinka labiausiai ir ką reikia padaryti norint pradėti tokią karjerą. Kursą moterys gali išklausyti savo tempu.

„Dauguma karjerą pakeisti norinčių moterų šią užduotį derina su įvairiomis kitomis atsakomybėmis, dėl ko atrasti laiko bei tinkamas sąlygas mokymuisi gali būti tikras iššūkis. Ši programa sukurta įsiklausius į tokius moterų poreikius, todėl yra prieinama bet kur ir bet kada”, – sako p. Preikšaitė.

Be žinių, dalyvės taip pat turi galimybę užmegzti ryšius su bendramintėmis ir gauti palaikymą.

 

„Discovery” yra atvira visoms moterims, nepriklausomai nuo amžiaus, išsilavinimo ir tautybės, o ukrainietės, gyvenančios Ukrainoje ar kitur, kviečiamos dalyvauti nemokamai.

Visas turinys subtitruotas anglų, ukrainiečių, lenkų ir čekų kalbomis. „Discovery” programos rėmėjai yra Accenture, Melsoft, Nord Security, Revel Systems.

Šiais metais „Women Go Tech“ programų plėtrai į Europą buvo suteikta 800 tūkst. JAV dolerių siekianti parama iš „Google.org“. Parama leis į technologijų pažinimą įtraukti 25 tūkst. moterų iš visos Europos.

 

Ypatingas dėmesys skiriamas nuo karo bėgančių Ukrainos moterų integracijai ir persikvalifikavimui – joms dalyvavimas organizacijos programose yra nemokamas.

Iki šiol „Women Go Tech“ programose sudalyvavo daugiau nei 12 tūkst. moterų. Iki šiol daugiau nei 73% moterų baigusių „Discovery Programą” pasirenka toliau mokytis ir tęsti kelią naujos karjeros link.

Daugiau informacijos apie programą ir registraciją rasite „Women Go Tech“ interneto svetainėje. 

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.