Europos Sąjungos imigracijos politika – sunaikinti tautines valstybes

Šiuo atveju reikia aiškiai įvardinti, koks yra tikrasis skambiomis frazėmis besidangstančio Briuselio tikslas.

66 Vytautas Budnikas autorius
Vytautas Budnikas

O jis yra labai aiškus ir konkretus – visas Europos teritorijas apgyvendinti atėjūnais iš Azijos ir Afrikos, todėl stengiamasi, kad jų atvyktų kaip galima daugiau. Biurokratai šiuos savo ketinimus grindžia teiginiais, kad Europa sensta, todėl, siekiant užtikrinti turimą pragyvenimo lygį, reikia rūpintis darbo jėga.

Taip, Europa sensta, tačiau pastangos ir lėšos skiriamas ne gimstamumui skatinti, ne šeimos institutui stiprinti, o migrantams pritraukti. Pažiūrėkime, kaip tvarkosi lenkai ar vengrai. Jie aiškiai pasakė, kad sieks tautinių valstybių išsaugojimo, todėl vykdo į šeimas ir gimstamumą orientuotą politiką. Jų pavyzdys įrodo, kad demografines problemas galime išspręsti patys, tačiau Briuselis to nenori pripažinti. Tai lemia, kad Europoje daugėja jaunų, tačiau profesijų neturinčių ir nieko nemokančių migrantų, kas kelia realų pavojų tautinių valstybių išlikimui. Būtent to ir siekia Briuselis – sunaikinti tautas ir tautines valstybes, suformuojant vieną betautę sąjungą.

 

Migrantai tam puikiai tinka, nes jie, gavę pilietybes, tikrai balsuos už tą vyriausybę, kuri juos priėmė ir skyrė išmokas arba, tiksliau, jų išlaikymą permetė ant vietinių gyventojų pečių. Taigi, priimdamos migrantus, vyriausybės užsitikrina nuolatinį valdymą, o tai, kaip jų priėmimas bus įformintas, yra tik technikos ir propagandos reikalas. Tikrieji tikslai dėl to nesikeičia.

 

Suvokiant visa tai, mane asmeniškai nuvilia visuomenės abejingumas ir apatija. Iš politikų seniai nieko nesitikiu, tačiau stebina Lietuvos žmonėse įsišaknijęs vergiškas mąstymas, kad esą išrinktas politikas ar koks kitas geradaris ateis ir viską sutvarkys. Plačiai savo duris migrantams atvėrę švedai ir prancūzai jau skina tokio sprendimo vaisius. Toks pats likimas laukia ir Lietuvos, jeigu žmonės ir toliau su brukamais migracijos paktais „kovos” nuo sofučių.

Beje, šis procesas pas mus jau vyksta – Lietuva gausiai priima išeivius iš slaviškų šalių, todėl Vilniuje praktiškai nebesigirti lietuvių kalbos. Nusileidus Briuselio siekiams, imigraciniai procesai tik paspartės. Ir nereikia savęs apgaudinėti, kad niekas pas mus nenorės pasilikti. Jeigu migrantai bus priskirti Lietuvai, išvykę kitur jie bus sugrąžinti mums ir mes privalėsime juos išlaikyti.

Vytautas Budnikas

Autorius yra Lietuvos žmogaus teisių gynimo asociacijos pirmininkas

Palikti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.